Hoe hebben de ouders van een meisje (9 jaar) het ervaren?

  • Al bij de telefonische intake voelde ik meteen een klik met Juul. Alsof we elkaar al jaren kenden. Zo verliep ook het traject dat we met onze dochter in gingen. Meteen voelde het vertrouwd, zowel voor ons als voor onze dochter en was het zo fijn dat er iemand gewoon even met je mee keek vanuit een andere invalshoek. Iemand zonder oordeel of wijzende vinger, met een frisse blik op alles. Die frisse blik heeft mij als moeder ook anders leren kijken naar mezelf, en naar mijn rol als moeder. Maar ook onze dochter ziet zichzelf nu anders. Ze heeft inzicht gekregen in zichzelf, waardoor ze veel meer vertrouwen heeft. Ze weet beter wie ze is, waarom ze bepaalde dingen doet zoals ze doet, en dat dat helemaal oké is. Ze kan nu echt even uitzoomen en keuzes maken vanuit vertrouwen. En lukt het een keertje niet? Dan niet! Het traject was kortdurend, maar we merken nog steeds de impact ervan. Het zijn echt zaadjes die geplant zijn, waar ze nog heel lang op kan teren. Wij waren superblij met Juul en haar creatieve aanpak op maat! (meisje van 9 met thema's als: angst (o.a logeren), onzekerheid, overpleasen)

 

Hoe andere ouders het traject met hun kind hebben ervaren:

  • Alhoewel wij vooraf niet bekend waren met Juul, zijn we achteraf blij dat we haar benaderd hebben voor onze dochter. Juul bouwde heel snel een vertrouwensband op met onze dochter, waardoor ze zich spoedig begrepen voelde. Dankzij de professionele aanpak van Juul, waarbij ze met verschillende technieken werkte, kon het traject voortvarend beginnen.  Uiteindelijk leidde dit snel tot resultaat waarbij het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van onze dochter groeide en zich beter in, voor haar, lastige situaties kan weren en uiten. Uiteindelijk zijn we erg blij met de genomen stappen en dankzij de hulp en aanpak van Juul hebben we onze dochter zien groeien en zijn we als gezin ontzettend geholpen. (meisje van 7 met thema's als: liegen, piekeren, angst, onzekerheid, lastig gevoelens herkennen en uiten).

 

  • Juul heeft onze zoon van 9 enorm goed geholpen. Het doel van het traject was dat hij meer zelfvertrouwen zou krijgen, zich minder zorgen zou maken en zich minder zou aantrekken van wat anderen zeggen of vinden. De verschillende tools die hij in het traject heeft meegekregen hebben hem direct geholpen en we hebben er vertrouwen in dat hij er ook in de toekomst veel aan zal hebben. Hij vond het erg prettig om met Juul te werken en zit veel beter in zijn vel. Ook heeft hij zichzelf weer wat beter leren kennen en weet hij beter hoe hij op bepaalde situaties kan reageren. We zijn heel blij dat we met haar zijn gaan werken!(Jongen van 9 met thema's als: weinig zelfvertrouwen, onzeker in groepsverband, perfectionistisch, piekeren).

 

  • Juul is vanaf het begin met haar hart betrokken bij onze dochter en de situatie. Is lief en kritisch is wat wel passend is of juist niet. Vraagt om verduidelijking om de situatie duidelijk in kaart te brengen om aan te kunnen pakken. Gebruikt nieuwe middelen en/of methodes die ze meeneemt vanuit haar ervaring als coach elders. Juul was voor onze dochter toegankelijk en betrouwbaar. Denkt mee en komt haar afspraken na. Hierdoor was het ijs snel gebroken. Kortom: kundig, betrouwbaar, persoonlijk en werkt met haar hart! Het heeft onze dochter steun en handvatten gegeven. (meisje van 7 met thema's als: faalangst, piekeren, overpleasend gedrag, onzekerheid, overprikkeld/overgevoelig).